@!Icons.FacebookHover!@ Share on twitter Print this text Send to a friend

IPT - Individuele Pensioentoezegging

De oplossing indien u als zelfstandig bedrijfsleider op zoek bent naar een extralegaal pensioenplan op maat.

Samengevat

  • Uw spaarpremie

    • 60% gewaarborgd rendement

    • 40% belegging in een fonds van hoge kwaliteit

  • Met winstdeelname
 

Details

Bescherming in geval van faillissement of arbeidsongeschiktheid

U bent de directe begunstigde van het kapitaal dat u hebt opgebouwd tot uw pensioen. In geval van vertrek van de onderneming of zelfs in geval van bankroet blijven de reserves die door u zijn verworven. In geval van arbeidsongeschiktheid, nemen wij het spaarplan gratis over van uw bedrijf. Op deze manier krijgt deze alle kansen een tijdelijke vervanger voor u te zoeken.

Spaarplan op maat

U kiest de spaarformule die u het beste past. Zoekt u de zekerheid van een gegarandeerde rentevoet of een dynamischere investering? U kiest zelf binnen het voorgestelde gamma het plan dat het beste bij u past. In geval van overlijden wordt het kapitaal gestort op rekening van een begunstigde van uw keuze. Afhankelijk van uw familiale situatie bepaalt u zelf het kapitaal dat u voor de nabestaanden wilt verzekeren.

Fiscaal voordeel

Door ervoor te kiezen deels in een fonds te investeren, geniet u bij afloop van het contract meer fiscale voordelen. Secure Pro IPT kan als onderpand dienen voor de aankoop, bouw of renovatie van onroerend goed.

Potentieel hoog rendement

Naast de gewone winstdeelname1 ontvangt u jaarlijks ook nog een spaartegoed. Dit wordt belegd in het Golden Future-beleggingsfonds. Dit fonds belegt in Europese aandelen en wordt beheerd door Degroof Fund Management Company. Aangezien aandelen op lange termijn historisch gezien het hoogste rendement halen, creëert u zo een hefboom voor uw rendement.

_________

1 Een eventuele jaarlijkse winstdeelname is afhankelijk van de bedrijfsresultaten en moet altijd worden goedgekeurd door de Algemene vergadering.

Voor meer info, contacteer uw adviseur.