Print this text

Geachte klant,

Recent besliste ERGO Insurance NV om te stoppen met de verkoop van nieuwe verzekeringspolissen en te focussen op haar bestaande klanten. Met deze nieuwe strategie wil ERGO haar positie versterken in een financiële sector die momenteel getroffen wordt door zeer lage rentevoeten. Als onderdeel van haar nieuwe strategie, zal ERGO met ingang van 1 juli 2017 de samenwerking met haar agenten binnen het ERGO Pro netwerk stopzetten.


Waar kan u voortaan terecht?

Vanaf nu kan u voor elke vraag, een schaderegeling of voor elke handeling met betrekking tot uw polis terecht bij het Contact Center van ERGO op het nummer +32 (0)2 535 58 88. Alle andere contactmogelijkheden leest u in het kaderstuk. Bovendien vindt u op onze website (vanaf 1 juli) een antwoord op een aantal veelgestelde vragen. U kan er ook blijvend gebruik maken van onze fondsentool.


Wat met mijn bestaande polis bij ERGO?

De beslissing van ERGO Insurance NV om de samenwerking met het ERGO Pro netwerk stop te zetten, heeft geen enkele invloed op uw verzekeringscontract. ERGO zal tot de einddatum van uw polis al haar contractuele, wettelijke en financiële verplichtingen blijven nakomen. ERGO zal u ook verder ondersteunen bij het beheer van uw polis en u informeren over de evolutie ervan. Ook wijzigingen binnen uw bestaande polis(sen) zijn perfect mogelijk. De tak 23 fondsen die eventueel deel uitmaken van uw polis blijven beheerd als voorheen.


Wat met mijn bestaande polis bij een partnermaatschappij van ERGO?

De beslissing van ERGO Insurance NV om de samenwerking met het ERGO Pro netwerk stop te zetten, heeft geen invloed op uw verzekeringscontract bij één van onze partnermaatschappijen.


Klantenservice centraal

ERGO dankt u voor het vertrouwen dat u in onze maatschappij stelt. Wij zullen alles in het werk stellen en investeren verder om u ook in de toekomst een goede en betrouwbare service te verlenen.


Heeft u een vraag?
www.ergo.be
info@ergo.be
Contact Center ERGO +32 (0)2 535 58 88 van maandag tot donderdag: 8.30 u tot 17 u – vrijdag: 8.30 u tot 16 u.
ERGO Insurance NV, Bischoffsheimlaan 1-8, 1000 Brussel

De ERGO website maakt gebruik van cookies
Meer informatie Ik ga akkoord